lunes, 28 de mayo de 2012

IX Setmana de Vancaces Musicals a l’Ermita d’Agullent


del 8 al 14 de juliol de 2012

Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida organitza tots els anys la setmana de vacances musicals, la segona setmana de juliol.
Les Vacances Musicals estan dirigides a tots els alumnes que estudien música interessats en enriquir la seua formació i la seua relació amb la resta de l’alumnat participant en totes les activitats programades durant esta setmana.
Les Vacances Musicals consisteixen en 6 dies de convivència on els alumnes estan en un ambient musical. El objectius es la formació i enriquiment musical combinant l’estudi de l’instrument amb tallers col·lectius, concerts didàctics, activitats lúdiques i tot allò en contacte amb la natura en un paratge privilegiat com es l’ermita d’Agullent.
Cada especialitat instrumental disposa dels seu professor/a especialista, en funció del nombre d’alumnes matriculats. Els tallers col·lectius es realitzaran els professors especialites i qualificats. També hi haurà monitors que atendran les necessitats dels alumnes, a més d’organitzar les altres activitats complementaries.

Més informació.

No hay comentarios: